Palvelut & hinnasto

Klassinen hieronta

Kehon kiputiloihin ja ongelmiin keskittyvä, hoitava ja tehokas hieronta hoito. Sisältää tarvittaessa mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja lämpöpakkauksen. Räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

30 min. 27
45 min. 40 €
60 min. 50 €

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Aroma- / päähieronta

Eteeristen öljyjen ja hieronta otteiden tehoon perustuva kehon ja mielen lepohetki. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeen ja mieltymysten mukaan. Käytössä puhtaat ja laadukkaat Young living öljyt. Purkaa stressiä ja rentouttaa voimakkaasti. Jos eteeriset öljyt eivät sovellu sinulle, hoito onnistuu hyvin myös pelkällä pohjaöljyllä. 

Aromahieronta; niska, hartiat ja pää. 45 min. 45 €
Käsitellään niska, hartiat, päänahka ja kasvot. Voidaan tehdä istuen tai maaten.

Koko kehon aromahieronta pitkällä päähieronnalla. 90 min. 75 €
Sukella suloiseen rentouden tilaan , unohda murheet ja palaa arkeen kevein askelin.

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Lämpöhoito parhaimmillaan! Lämpimien kivien avulla johdetaan lämpöä lihaksiin, lämpimää öljyä ja kiviä käyttäen hierotaan ja hoidetaan koko keho. Aikaansaa syvän rentoutumisen, ja lisää joustavuutta koko kroppaan.

Kuumakivihieronta: 75 min. 60 €

Ihokarvanpoisto vegaanisella ja hellävaraisella Lapinniemen Helmi-vartalosokerilla:

  • Kainalot: 17 €
  • Sääret: 32 €
  • sääret ja reidet: 50 €
  • käsivarret: 25 €
  • ylähuuli: 15 €
  • bikiniraja: 27 e
  • strig: 40 e
  • brasilialainen ( vain naisille ) 53 €
  • brasilialainen huolto ( max 4 vk. väli ) 42 €
  • Kaikki mitä ehditään 90 min. 90 €

Useampi alue kerralla edullisemmin!
Vähintään kahden alueen sokerointi aina -15 % edullisemmin kokonaishinnasta.

Helmi- vartalosokerointi

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Kotimaiset Helmi-tuotteet ovat iholle hellävaraisia, mutta poistavat häiritsevät karvat tehokkaasti. Sokeroinnilla voidaan poistaa jo n. 5 mm. pituisia karvoja. Liian pitkää karva ei ole sokerointiin koskaan, tarvittaessa sitä voidaan ensin lyhentää leikkaamalla.
Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti poistettua karvat myös herkimmiltä ihoalueilta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti, kuin mahdollista.
Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.

Huom! Sokerointi tehdään vain terveelle iholle, ei isoretinoniini kuurin aikana, eikä 6 kk sen lopettamisen jälkeen! Ethän käytä kosteusvoidetta juuri ennen sokerointia.

Soita ja varaa aika
Nettiajanvaraus

Sydämellisesti Tervetuloa

rentoutumaan ja saamaan apua lihasjännityksiin Hoitola Kämmeneen!

Varaa aikasi netissä