Palvelut & hinnasto

Klassinen hieronta

Kehon kiputiloihin ja ongelmiin keskittyvä, hoitava ja tehokas hieronta hoito. Sisältää tarvittaessa mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja lämpöpakkauksen. Räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

30min. 25 €
50 min. 40 €
75 min. 55 €

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Päähieronta

Purkaa stressiä, rentouttaa voimakkaasti. Käsitellään niskahartia seutua, päänahkaa ja kasvoja. Voidaan tehdä istuen tai maaten. Tehokas hoito.

30 min. 30€

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Kuumakivihieronta

Lämpöhoito parhaimmillaan! Lämpimien kivien avulla johdetaan lämpöä lihaksiin, lämpimää öljyä ja kiviä käyttäen hierotaan ja hoidetaan koko keho. Aikaansaa syvän rentoutumisen, ja lisää joustavuutta koko kroppaan.

60 min. 55 €

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Aromahieronta

Rauhoittava, kevyt ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyvät eteeristen öljyjen ja kosketuksen parantava voima. Rentouttavan hoidon vaikutukset kestävät useita päiviä, koska eteeriset öljyt imeytyvät hoidon aikana ihon pintakerrosten läpi myös verenkiertoon. Ei sovellu raskaana oleville ja imettäville.

60 min. 50 €

Ennen ja jälkeen jokaista hierontaa on tärkeää juoda vettä runsaasti. Näin mahdollistetaan paras hoitotulos edesauttamalla nestekierron vilkastumista kudoksissa, sekä vältetään mahdolliset päänsäryt tai muut kiputilat hoidon jälkeen!!

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Helmi- vartalosokerointi

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Kotimaiset Helmi-tuotteet ovat iholle hellävaraisia, mutta poistavat häiritsevät karvat tehokkaasti. Sokeroinnilla voidaan poistaa jo n. 5 mm. pituisia karvoja. Liian pitkää karva ei ole sokerointiin koskaan, tarvittaessa sitä voidaan ensin lyhentää leikkaamalla.
Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti poistettua karvat myös herkimmiltä ihoalueilta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti, kuin mahdollista.
Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.

Teen sokerointia tuntiveloituksella, 60 e/ tunti, jolloin hinta määräytyy poistettavan karvan määrän mukaan.

Tämä on mielestäni reiluin tapa, sillä eri alueiden karvoituksessa on valtavia eroja ihmisten kesken.Tällöin esim. kainaloiden sokerointi 15 min. maksaa 15 e. Jos varaat esim. tunnin ajan saatamme ehtiä poistamaan lähes kaikki karvasi, tai sitten vain esim. sääret ja reidet. Jos et osaa arvioida, kuinka kauan valitsemiesi alueiden poistoon menee, soita niin mietitään yhdessä sopiva aika!

Esimerkkejä tyypillisistä ajoista alueittain:
Kainalot: 15 min.
bikinilinja: 15-30 min.
Kädet tai sääret: 30-45 min.
Sääret ja reidet: 45-60 min.
Rintakarvat miehillä: 30-45 min.

Soita ja varaa aikaNettiajanvaraus

Sydämellisesti Tervetuloa

rentoutumaan ja saamaan apua lihasjännityksiin Hoitola Kämmeneen!

Varaa aikasi netissä