Palvelut
& hinnasto

Hinnasto 1.2.2023 alkaen

Perinteinen hieronta

Kehon kiputiloihin ja ongelmiin keskittyvä, hoitava ja tehokas hieronta hoito. Sisältää tarvittaessa mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja lämpöpakkauksen. Räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

30 min.35€
45 min.45€
60 min.55€

Kuumakivihieronta

Koko vartalon hieronta lämpimiä kiviä käyttäen ja tehokkailla klassisilla hierontaotteilla.  Kehoa avaava ja rentouttava hoito.

75 min.75€

Kasvot-päänahka-jalkaterät-hoito

Niska kipeä, päätä sattuu, rintaa puristaa, kasvoja kiristää?
Tämä on hoitava kasvohoidon ja hieronna yhdistelmä jossa:
⭐️ kasvot pintapuhdistetaan
⭐️ tasapainotetaan kehoa jalkaterien kautta
⭐️ käsitellään avaavasti ja rentouttaen kasvot, niska ja rintakehä (sopii hyvin narskutus vaivoista kärsiville!) Kasvohieronnassa käytetään laadukasta, ihoa hoitavaa öljyseerumia.
⭐️ hierotaan päätä rentouttavasti

60 min.60€

Koko kehon rentoutushieronta pitkällä päähieronnalla

Kehon ja mielen lepohetki. Sukella suloiseen rentouden tilaan, unohda murheet ja palaa arkeen kevein askelin.
Tässä hoidossa käsitellään koko kroppa päästä varpaisiin. 
Toiveiden mukaan hoito voidaan toteuttaa eteerisillä hierontaöljyillä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeen ja mieltymysten mukaan. Käytössä puhtaat ja laadukkaat öljyt. Purkaa stressiä ja rentouttaa voimakkaasti.

90 min.80€

Kestolakkaus

kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi! Voidaan tehdä myös varpaankynsiin, ilmoita tästä varauksen lisätietoihin. Kestolakkaus toistaiseksi edulliseen hintaan 35€, sillä olen vasta ”aloittelija”. Jos sinulla on vanhaa kestolakkaa, varaa sen poisto erikseen lisäpalveluista.

60min.35€

Kasvohoidot

Huom! Kasvohoidot ovat poistumassa Hoitola Kämmenen valikoimasta! Jo sovitut ajat toki toteutetaan! Kulma/ripsipalvelut sekä kasvohieronnat säilyvät valikoimassa.

Perinteinen kasvohoito

sis.  Ihotyypin mukaisen puhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteet.  Sisältää myös ihon toimintoja aktivoivan ja rentouttavan kasvohieronnan.  Kulmat  siistitään ja poistetaan häiritsevät ihokarvat kasvoilta.  Kasvohoito toteutetaan käyttäen Lakshmi tai BiON -tuotesarjoja. Käytettävät tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaisesti sekä asiakkaan toiveita kuunnellen.

75 min.75€

Ayervedinen kasvohoito

Tämä kasvohoito vie sinut rentouttavalle matkalle. Oletko sinä vata, pitta vai kapha? Vaiko jotakin siltä väliltä? Tuotesarjani Lakshmin pohjana on Ayerveda, joka on vanhaa terveystiedettä Intiasta.
Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvän olon tunteesta ja tasapainosta.
Ihastuin Lakshmi-tuotteisiin ja hoitofilosofiaan, sillä haluan tarjota asiakkaille laadukkaita ja ihastuttavia hoitoja.  Sertifiotu luonnonkosmetiikka oli avainasemassa kun etsin sopivaa sarjaa, ja  haluan myös että tuotteilla saadaan tuloksia aikaan. Lakshmi tarjoaa kaikkea tätä. Tervetuloa tutustumaan!
Lisää Lakshmista, ja luonnonkosmetiikan eduista voit lukea sivulta: www.lakshmi.fi
Kasvohoidossa tehdään kasvoille ihotyypin mukainen puhdistus, kuorinta, naamio ja pitkä öljyseerumi hieronta. Hoidossa käsitellään myös jalkaterät ja kädet hieroen.
Tämä on Hoitola Kämmenen yksi rakastetuimmista hoidoista, Suosittelen!
Hoitoon kannattaa varata noin 90-100 min. aikaa. Kasvohoitoon voidaan yhdistää ripsien/kulmien värjäys halutessasi (+15 e), kerro siitä minulle etukäteen.

90-100 min.87€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja / tai kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Sisältää kosteuttavat naamiolaput silmänympäryksille hoidon aikana.

30€

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

24€

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kulmien laminoinnissa kulmat käsitellään kulmien taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjätään sekä muotoillaan.
Käsittelyllä saadaan muutettua karvan tekstuuria siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Näin kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina ( karvan kasvusta riippuen 2-5 vk.).
Kulmiin, joissa luonnollisesti karvan määrä on hyvin vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta.

40€
säärien sokerointia

Sokerointi

Tietoa sokeroinnista

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.  Sokeroinnilla voidaan poistaa jo n. 5 mm. pituisia karvoja. Liian pitkää karva ei ole sokerointiin koskaan, tarvittaessa sitä voidaan ensin lyhentää leikkaamalla.
Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti poistettua karvat myös herkimmiltä ihoalueilta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti, kuin mahdollista.
Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.
Huom! Sokerointi tehdään vain terveelle iholle, ei isoretinoniini kuurin aikana, eikä 6 kk sen lopettamisen jälkeen! Ethän käytä kosteusvoidetta juuri ennen sokerointia.

Hinnasto

Sokerointi-hinnasto:

Kainalot10 €
Sääret32 €
Sääret ja reidet55 €
Käsivarret25 €
Ylähuuli15 €
Bikiniraja22€
Brasilialainen (vain naisille) 55€
Brasilialainen huolto (max 5 vk. väli) 40€
Sokerointipaketti: brassi huolto ja kainalot45€
Sokerointipaketti: sääret, kainalot ja brassi huolto75€

Varaa aika