Kehon kiputiloihin ja ongelmiin keskittyvä, hoitava ja tehokas hieronta hoito. Sisältää tarvittaessa mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja lämpöpakkauksen. Räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

30 min. 30 
45 min. 40 €
60 min. 50 €

Kuumakivihieronta. . 60 min. 65 e

Koko kehon hieronta lämpimällä öljyllä, ja lämpimillä kivillä. Ihana hoito!

Kasvot-päänahka-jalkaterät hoito. 60 min. 55 €  

Niska kipeä, päätä sattuu, rintaa puristaa, kasvoja kiristää?
Tämä on hoitava kasvohoidon ja hieronna yhdistelmä jossa:
🌼kasvot pintapuhdistetaan
🌼 tasapainotetaan kehoa jalkaterien kautta
🌼 käsitellään avaavasti ja rentouttaen kasvot, niska ja rintakehä (sopii hyvin narskutus vaivoista kärsiville!) Kasvohieronnassa käytetään laadukasta, ihoa hoitavaa öljyseerumia.
🌼 hierotaan päätä rentouttavasti

Koko kehon rentoutushieronta pitkällä päähieronnalla. 90 min. 75 €
Sukella suloiseen rentouden tilaan , unohda murheet ja palaa arkeen kevein askelin.

Aromahieronta on eteeristen öljyjen ja hieronta otteiden tehoon perustuva kehon ja mielen lepohetki. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeen ja mieltymysten mukaan. Käytössä puhtaat ja laadukkaat öljyt. Purkaa stressiä ja rentouttaa voimakkaasti. Jos eteeriset öljyt eivät sovellu sinulle, hoito onnistuu hyvin myös pelkällä pohjaöljyllä. 

Perinteinen kasvohoito: sis. kasvojen ihotyypin mukaisen puhdistuksen, kuorinnan , naamion ja ihanan tehokkaan kohottavan ja aktivoivan kasvohieronnan. Sopii kireille poskilihaksille erittäin hyvin! Tässä hoidossa voidaan myös tehdä ripsi/kulmavärjäys ja kulmien siistintä ,sekä poistaa häiritsevät ihokarvat kasvoilta. Tämä sisältyy hintaan, mutta  hoidon hierontaosuus jää tällöin hieman lyhyemmäksi. Hoidossa käytän sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kesto n. 60 min , hinta 65 e

Ayervedinen kasvohoito ,tämä kasvohoito vie sinut rentouttavalle matkalle. Oletko sinä vata, pitta vai kapha? Vaiko jotakin siltä väliltä? Tuotesarjani Lakshmin pohjana on Ayerveda, joka on vanhaa terveystiedettä Intiasta.

Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta.

Ihastuin Lakshmi-tuotteisiin ja hoitofilosofiaan, sillä haluan tarjota asiakkaille laadukkaita ja ihastuttavia hoitoja.  Sertifiotu luonnonkosmetiikka oli avainasemassa kun etsin sopivaa sarjaa, ja  haluan myös että tuotteilla saadaan tuloksia aikaan. Lakshmi tarjoaa kaikkea tätä. Tervetuloa tutustumaan!

Lisää Lakshmista, ja luonnonkosmetiikan eduista voit lukea sivulta: www.lakshmi.fi

Kasvohoidossa tehdään kasvoille ihotyypin mukainen puhdistus, kuorinta, naamio ja pitkä öljyseerumi hieronta. Hoidossa käsitellään myös jalkaterät ja kädet hieroen.

Tämä on Hoitola Kämmenen yksi rakastetuimmista hoidoista, suosittelen!

Hoitoon kannattaa varata noin 90-100 min. aikaa. , hinta 87 e

Kasvohoitoon voidaan yhdistää ripsien/kulmien värjäys halutessasi (+15 e), kerro siitä minulle etukäteen.

Ihokarvanpoisto vegaanisella ja hellävaraisella Sokerilla:

  • Kainalot: 17 €
  • Sääret: 32 €
  • sääret ja reidet: 50 €
  • käsivarret: 25 €
  • ylähuuli: 15 €
  • bikiniraja: 27 e
  • strig: 40 e
  • brasilialainen ( vain naisille ) 53 €
  • brasilialainen huolto ( max 4 vk. väli ) 42 €
  • Kaikki mitä ehditään 90 min. 90 €

- vartalosokerointi

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.  Sokeroinnilla voidaan poistaa jo n. 5 mm. pituisia karvoja. Liian pitkää karva ei ole sokerointiin koskaan, tarvittaessa sitä voidaan ensin lyhentää leikkaamalla.
Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti poistettua karvat myös herkimmiltä ihoalueilta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti, kuin mahdollista.
Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.

Huom! Sokerointi tehdään vain terveelle iholle, ei isoretinoniini kuurin aikana, eikä 6 kk sen lopettamisen jälkeen! Ethän käytä kosteusvoidetta juuri ennen sokerointia.

Soita ja varaa aika
Nettiajanvaraus

Lämpimästi Tervetuloa!

rentoutumaan ja saamaan apua lihasjännityksiin Hoitola Kämmeneen!

Varaa aikasi netissä