Palvelut
& hinnasto

Hinnasto 1.2.2023 alkaen

Perinteinen hieronta

Kehon kiputiloihin ja ongelmiin keskittyvä, hoitava ja tehokas hieronta hoito. Sisältää tarvittaessa mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja lämpöpakkauksen. Räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

30 min.35€
45 min.45€
60 min.55€

Kuumakivihieronta

Koko vartalon hieronta lämpimiä kiviä käyttäen ja tehokkailla klassisilla hierontaotteilla.  Kehoa avaava ja rentouttava hoito.

75 min.75€

Virkisty puutarhassa-selän ja kasvojen virkistävä hoito

Aistimatka puutarhaan sisältää selän ihon kuorinnan, kosteutuksen ja hieronnan, sekä pienen kasvohoidon kuorinnalla ja päähieronnalla. Erinomainen hoito myös miehille!

60 min.65€

Levähdä puutarhassa hierontahoito

Koko kehon rentoutushieronta pienellä kasvohoidolla (alkupuhdistus , hieronta ja voide). Erinomainen syksyn ja talven kuivattamalle vartalon iholle. Palauttaa väsynyttä kehoa arjen rasituksesta. Lämmin hierontapeti kutsuu Sinua mieltä rauhoittavien tuoksujen aistielämykseen.

90 min.80€

Kestolakkaus

kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi! Voidaan tehdä myös varpaankynsiin, ilmoita tästä varauksen lisätietoihin. Kestolakkaus toistaiseksi edulliseen hintaan 35€, sillä olen vasta ”aloittelija”. Jos sinulla on vanhaa kestolakkaa, varaa sen poisto erikseen lisäpalveluista.

60min.35€

Kasvohoidot

Uusia kasvo- ja vartalohoitoja Kämmenessä! Tule kokemaan rentouttavat retket Beauty garden- puutarhaan 🙂

Ranskalainen Beauty Garden on käsityönä valmistettua korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita.

Astu puutarhaan kasvohoito

Rentoutus ja hemmotteluhetki puutarhassa. Erinomainen ravitsemaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan kasvojen ihoa. Sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan luomu laatuisilla Beauty garden tuotteilla. Lempeät hoitotuotteet, ja varmoin ottein toteutettu kasvojen, niskan ja pään hieronta tuudittavat hyvään oloon ja palautumiseen. Kasvohoitoon voidaan yhdistää ripsien/kulmien värjäys halutessasi (+15 e), kerro siitä minulle etukäteen.

65 min.70€

Unelmoi puutarhassa- kasvohoito

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa hoidetaan myös jalkaterät ja kädet. Iho saa aimo annoksen puhtaita ja ravitsevia Beauty garden hoitotuotteita. Tuloksena kirkas ja kosteutettu, elinvoimainen iho. Jokaiselle levähdys hetkeä kaipaavalle, ja myös loistava lahjaidea! Kasvohoitoon voidaan yhdistää ripsien/kulmien värjäys halutessasi (+15 e), kerro siitä minulle etukäteen.

90min.87€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja / tai kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Sisältää kosteuttavat naamiolaput silmänympäryksille hoidon aikana.

30€

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

24€

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kulmien laminoinnissa kulmat käsitellään kulmien taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjätään sekä muotoillaan.
Käsittelyllä saadaan muutettua karvan tekstuuria siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Näin kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina ( karvan kasvusta riippuen 2-5 vk.).
Kulmiin, joissa luonnollisesti karvan määrä on hyvin vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta.

40€
säärien sokerointia

Sokerointi

Tietoa sokeroinnista

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.  Sokeroinnilla voidaan poistaa jo n. 5 mm. pituisia karvoja. Liian pitkää karva ei ole sokerointiin koskaan, tarvittaessa sitä voidaan ensin lyhentää leikkaamalla.
Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti poistettua karvat myös herkimmiltä ihoalueilta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti, kuin mahdollista.
Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.
Huom! Sokerointi tehdään vain terveelle iholle, ei isoretinoniini kuurin aikana, eikä 6 kk sen lopettamisen jälkeen! Ethän käytä kosteusvoidetta juuri ennen sokerointia.

Hinnasto

Sokerointi-hinnasto:

Kainalot10 €
Sääret32 €
Sääret ja reidet55 €
Käsivarret25 €
Ylähuuli15 €
Bikiniraja22€
Brasilialainen (vain naisille) 55€
Brasilialainen huolto (max 5 vk. väli) 40€
Sokerointipaketti: brassi huolto ja kainalot45€
Sokerointipaketti: sääret, kainalot ja brassi huolto75€

Varaa aika